Щодо виїзду до АР Крим Мустафи Джамільова

НАЗАД
05 травня 2014 08:51

Державна прикордонна служба повідомляє, що 3 травня до пункту контролю «Каланчак» на виїзд з материкової частини України прибула група осіб на чолі з громадянином України Мустафою Джамі

Державна прикордонна служба повідомляє, що 3 травня до пункту контролю «Каланчак» на виїзд з материкової частини України прибула група осіб на чолі з громадянином України Мустафою Джамільовим.

Після оформлення на українському посту група прослідувала до російського пункту контролю «Армянск». На зустріч Мустафі Джамільову вийшло близько 2 тисяч кримських татар на чолі з Рафатом Чубаровим. Після зустрічі Мустафи Джамільова,колона розпочала рух у напрямку АР Крим, однак наразі покинути російський пункт контролю «Армянск» їм усе ще не вдалося. Зараз у ПК «Армянск» знаходиться близько 200 озброєних працівників російського ОМОНу, 1 танк та БТР, що перекрили дорогу. Оформлення пасажирів, транспортних засобів та вантажів на даному напрямку тимчасово зупинено. Відомо, що до пункту контролю «Армянск» з АР Крим слідує чисельна група кримських татар.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси