Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
13 червня 2016 16:15

Прикордонники продовжують здійснювати охорону лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу при

Прикордонники продовжують здійснювати охорону лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. Учора у зоні проведення АТО зафіксовано 2 безпілотних літальних апарати.

У КПВВ, що на лінії розмежування, прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили низку автомобілів, які перевозили товари з порушенням правил переміщення.

Два автомобілі на виїзд до неконтрольованої території  з вантажем 1700 кг продуктів харчування та корму для риб на загальну суму 45,5 тисяч гривень зупинили у КПВВ «Гнутове». Транспортні засоби з вантажем передано представникам ДФС.

У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону затримали автомобіль з вантажем пакувального матеріалу для ковбасних виробів та пакунки з м’ясним ароматизатором. Крім того у цьому КПВВ на в’їзд з неконтрольованої території затримано автомобіль з вантажем будівельних матеріалів та електроприладів. А прикордонним нарядом Краматорського загону у КПВВ «Мар’їнка» під обшивкою дверей легкового автомобіля «Деу» виявлено медичні препарати в асортименті. Осіб та автомобілі з вантажами на загальну суму 54 тисячі гривень передано представникам зведеної мобільної групи. 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси