Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адміністративній межі з ТОТ АР Крим

НАЗАД
21 червня 2016 12:49

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у КПВВ, що на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у КПВВ, що на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

 За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники спільно із військовослужбовцями ЗСУ, не було. Безпілотних літальних апаратів прикордонниками зафіксовано також не було.

У   КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники  спільно зі співробітниками ДФС в салоні автомобіля «Деу»  виявили газовий балончик, 2 розкладних ножі, 4 сигнальних пострілів, попередньо мисливського призначення.  Громадянина разом з автомобілем та виявленими спецзасобами передали представникам Волноваського відділу поліції в Донецькій області. 

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники спільно з працівниками митниці виявили значну суму коштів, а також вироби із золота та срібла.  Під час перевірки автомобіля «ВАЗ», який прямував на тимчасово непідконтрольну територію оглядова група виявила в сумці пасажира автівки 44 тисячі доларів США, 150 тисяч гривень, 40 тисяч рублів РФ,  ювелірні прикраси попередньо із золота та столове срібло. Власниками знахідки  виявилось подружжя з Донеччини. Виявлені предмети та кошти передали представникам фіскальної служби для документального оформлення і прийняття правового рішення.

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонний наряд  спільно з представниками фіскальної служби зупинив автомобіль з вантажем запчастин до велосипедів, який прямував на неконтрольовану територію. Транспортний засіб та вантаж вартістю близько 60 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси