Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
25 червня 2016 13:12

Сьогодні бойовики обстріляли з мінометів та гранатометів контрольний пост «Майорськ», де несуть службу військовослужбовці Держприкордо

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Сьогодні бойовики обстріляли з мінометів та гранатометів контрольний пост «Майорськ», де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ. Вогонь вівся із населеного пункту Горлівка, що на тимчасово непідконтрольній території. Постраждалих серед прикордонників немає.

За минулу добу в зоні проведення АТО зафіксовано політ 4 безпілотних літальних апаратів.

Учора на контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Гнутове» прикордонники Краматорського та Донецького загонів виявили 4 транспортні засоби, які перевозили товари із порушенням правил перевезення вантажів через КПВВ. Ними перевозили одяг, взуття та автозапчастини на суму понад 60 тисяч гривень. Автівки з товарами, які слідували на  тимчасово непідконтрольну територію, передано компетентним органам.

Ще одну автівку з вантажем металобрухту чорних металів виявили прикордонники Луганського загону. У водія, під час перевірки, документів на вантаж не виявилося. Наразі громадянина з автомобілем та брухтом передано представникам Національної поліції в Луганській області.

Через  КПВВ «Новотроїцьке»  на виїзд до тимчасово неконтрольованої території прослідував вантажний автомобіль з медичним обладнанням.  Гуманітарний вантаж направлений від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси