Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

НАЗАД
23 листопада 2014 14:50

Обстановка на українсько-російській ділянці кордону залишається складною та характеризується систематичним порушенням режиму припинення вогню бойовиками та обстрілами сил АТО, нарощенням російської військо

Обстановка на українсько-російській ділянці кордону залишається складною та характеризується систематичним порушенням режиму припинення вогню бойовиками та обстрілами сил АТО, нарощенням російської військової присутності у східному регіоні, концентрацією ЗС РФ.  

Учора вранці було здійснено обстріл з РСЗВ БМ-21 спільного блокпоста поблизу н.п. Фащівка (Луганська обл.).

Також учора був двічі обстріляний з мінометів та підствольних гранатометів і стрілецької зброї контрольний пост в’їзду-виїзду «Трьохізбенка» (Луганська обл.). Обстріл вівся з району н.п. Слов`яносербськ та річки Сіверський Донець.

Сьогодні майже о 3-й годині ночі відбувся обстріл спільного з ЗСУ блокпоста поблизу н.п.Щастя (Луганська обл.) з установки залпового вогню БМ-21 "Град". Обстріл вівся з боку н.п. Весела Гора. Постраждалих осіб немає.

Учора о 17.40  над пунктом контролю «Чаплинка» Херсонського загону зафіксовано проліт 2 БПЛА, які рухались зі сторони АРК до н.п. Першокостянтинівка, на висоті до 1 км.  О 17.45  БПЛА прослідували в зворотному напрямку.

 Крім того учора вранці  у пункті  контролю «Лисичанськ» (Луганська обл.)  під час перевірки було затримано громадянина України, який можливо причетний до сепаратистської діяльності. Затриманого громадянина встановленим порядком передано співробітникам МВС.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси