Щодо обстановки на українсько-російському кордоні

НАЗАД
25 вересня 2014 11:10

Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону українсько-російського кордону в умовах напруженої військово-політичної обстановки. Відмічаються активні розвідувальні заходи ЗС РФ з метою визначення розс

Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону українсько-російського кордону в умовах напруженої військово-політичної обстановки. Відмічаються активні розвідувальні заходи ЗС РФ з метою визначення розстановки угруповань Держприкордонслужби та ЗС України, а також  їх військового потенціалу.

Бойових зіткнень та обстрілів підрозділів Держприкордонслужби за минулу добу не відбувалося.

За оперативною  інформацією ватажки так званих ДНР і ЛНР висувають до бойовиків жорсткі вимоги щодо збереження техніки і озброєння, аргументуючи це тим, що в найближчому майбутньому потік військової техніки з РФ припиниться. Також російським військовим командуванням запропоновано бойовикам  «Новоросії» створювати власні ремонтні бази.

На тимчасово окупованої території АР Крим Росія нарощує ударне угрупування своїх Збройних сил. О 14.40 24.09.2014 в 400 м від адміністративного кордону напроти блок-посту українських прикордонників від ВПС «Чонгар» прибули та зайняли позиції 4 БТРи.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси