Щодо обстановки на українсько-російському кордоні

НАЗАД
28 вересня 2014 10:34

Прикордонні підрозділи продовжують здійснювати охорону та захист державного кордону України, а також контроль за обстановкою по лінії розмежування між силами АТО та незаконними озброєними формуваннями в ум

Прикордонні підрозділи продовжують здійснювати охорону та захист державного кордону України, а також контроль за обстановкою по лінії розмежування між силами АТО та незаконними озброєними формуваннями в умовах вкрай напруженої обстановки.

Протягом доби російські бойовики неодноразово обстрілювали населений пункт Талаковка, що поблизу Маріуполя.  

Також російські найманці продовжують ведення активної розвідки за прикордонними нарядами та спостереження за позиціями сил АТО. Зокрема, о 13.50 27 вересня в районі населеного пункту Шевченко Донецької області  виявлений прихований пункт спостереження на напрямку руху прикордонних нарядів. Також в районі н.п. Талаковка, Сартана, Гнутово Донецької області помічено легкові автомобілі, пасажири яких здійснювали збір інформації стосовно позицій сил та засобів прикордонних підрозділів та сил АТО.

Продовжується активне ведення повітряної розвідки ЗС РФ вздовж лінії кордону. Вчора, близько 14.00 зафіксовано політ 2 вертольотів Мі-8 ЗС РФ вздовж кордону навпроти ділянок відділів прикордонної служби   «Станично-Луганське» та «Красна Талівка».

На півночі Кримського півострова продовжується передислокація підрозділів ЗС РФ. Зокрема, на напрямку навпроти пункту контролю «Чонгар» зафіксовано розгортання польового наметового містечка, де перебуває до 300 чоловік особового складу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси