Щоб побачитися зі знайомим, чоловік напав на прикордонника

НАЗАД
19 квiтня 2013 10:53

 

Напередодні вихідних на прикордонника відділу «Севастополь» Азово-Чорноморського регіонального управління було здійснено напад. 

 

Напередодні вихідних на прикордонника відділу «Севастополь» Азово-Чорноморського регіонального управління було здійснено напад. Вартовий кордону ніс службу з охорони турецької риболовецької шхуни, яку раніше було затримано за браконьєрство.

Саме в цей час співробітник Держприкордонслужби помітив, як невідома особа перелізла через паркан та рухалася до причалу. Підійшовши до невідомого, прикордонник попросив пред’явити документи, які б посвідчили його особу. Однак кремезний чоловік відмовився надати документи та напав на правоохоронця. Оскільки чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння та чинив опір, прикордонникам довелося застосувати фізичну силу для затримання порушника. Документів у затриманого не виявилося.

Під час співбесіди правопорушник пояснив, що нібито хотів потрапити на територію причалу до свого товариша, який там працює. Крім того вартові кордону з’ясували, що затриманий раніше був засуджений. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси