Ще одну базу накопичення тютюну виявили прикордонники Котовського загону

НАЗАД
13 грудня 2013 14:16

Учора у ході реалізації системних заходів щодо протидії контрабанді сигарет на ділянці українсько-молдовського кордону прикордонники Котовського загону виявили ще одну базу зберігання та накопичення тютюно

Учора у ході реалізації системних заходів щодо протидії контрабанді сигарет на ділянці українсько-молдовського кордону прикордонники Котовського загону виявили ще одну базу зберігання та накопичення тютюнових виробів.

Під склад зловмисники облаштували покинуту будівлю поблизу одного із сіл Красноокнянського району Одеської області. Знайшовши місце накопичення сигарет, прикордонники повідомили про це співробітників Красноокнянського РВ УМВС та організували спостереження за об’єктом.

Під час спільного огляду будівлі та прилеглої до неї території всередині будинку та у двох причепах до легкових автомобілів правоохоронці виявили 103 короби сигарет марки «D&B comfort» (51,5 тисяч пачок).

Тютюнові вироби доставлені до райвідділу МВС. Наразі встановлюється вартість виявленого товару та особи, причетні до протиправної діяльності. 

Нагадаємо, що 21 листопада на ділянці відділу «Ткаченкове» Котовського загону у ході обшуку одного з помешкань в гаражі та підсобних приміщеннях знайшли тютюнові вироби білоруського, російського та молдовського виробництва загальною кількістю 603 ящики: 329 ящиків – в гаражі, 144 – в сараї та 130 – у погребі. Це була найбільша партія контрабандних сигарет, виявлених на зеленому кордоні підрозділами Державної прикордонної служби України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси