Шестеро узбеків, щоб незаконно потрапити до РФ, пропонували прикордонникам 100 тисяч рублів

НАЗАД
26 липня 2019 11:38

Прикордонники Чернігівського загону затримали шістьох громадян Узбекистану, які намагались незаконно перетнути кордон з РФ.

Прикордонний патруль від нещодавно реконструйованого відділення «Леонівка» помітив групу осіб в районі с. Галаганівка, що біля кордону з РФ. Невідомі прямували у напрямку українсько-російського кордону. Правоохоронці одразу їх затримали. Згодом порушники запропонували охоронцям кордону 100 тисяч російських рублів за те, щоб їх пропустили до Росії поза встановленими пунктами пропуску. На таку пропозицію чоловіки отримали категоричну відмову.

Під час подальших фільтраційних заходів прикордонники встановили, що затримані є громадяни Узбекистану, які днями прибули до України законним шляхом авіарейсом з Ташкенту. Далі іноземці розповіли, що попутним транспортом дісталися прикордонного населеного пункту і за допомогою GPS у мобільному телефоні планували потрапити на територію РФ.

Наразі, з метою з’ясування причини спроби незаконно потрапити до РФ та інших обставин справи, а також притягнення до відповідальності, іноземці затримані.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси