Щодо результатів системної та послідовної роботи прикордонного відомства з метою протидії корупційним проявам

НАЗАД
08 липня 2016 12:35

У прикордонному відомстві системна та послідовна робота щодо протидії та запобігання корупції триває. Як результат щоденно зростає кількість відмов від неправомірної вигоди співробітниками Державної прикордонної служби України. Загалом з початку року вже

У прикордонному відомстві системна та послідовна робота щодо протидії та запобігання корупції триває. Як результат щоденно зростає кількість відмов від неправомірної вигоди співробітниками Державної прикордонної служби України.  Загалом з початку року вже задокументовано більше 350 фактів, з яких  17 – протягом тижня.

Так, сьогодні спробу дачі неправомірної вигоди зафіксували прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Ужгород».  Кошти у розмірі 200 гривень запропонував громадянин Угорщини. У такий спосіб він  намагався вирішити питання про безперешкодне оформлення транспортного засобу та перетинання кордону.

Також на Одещині невідомі намагалися втягнути в протиправну діяльність дільничного інспектора прикордонної служби. По телефону від них надійшла пропозиція «допомогти» вийти в море на гумовому човні поза причалом, обходячи прикордонні наряди та радіолокаційні станції.

В цих та інших випадках особи отримали від прикордонників категоричні відмови та були поінформовані правоохоронні органи. 

Державна прикордонна служба України ще раз звертається до усіх громадян не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси