Щит для захисту життя і неймовірна сила для Перемоги

НАЗАД
25 липня 2023 08:43

В умовах, коли український народ героїчно обороняє нашу країну від російських окупантів, вкрай важлива не лише матеріальна, а й моральна підтримка наших охоронців.

Серед іншого і можливість воїнам виражати свої духовні потреби та отримувати підтримку в будь-який час.

Учора прикордонники 79 прикордонного загону Південного регіонального управління Держприкордонслужби України отримали унікальні ікони.

Їхня винятковість полягає в тому, що вони для охоронців кордону, які безпосередньо боронять нашу батьківщину на Херсонському напрямку.

Освячення ікон здійснив архієпископ Одеський і Балтський Владика Афанасій у Соборі Різдва Христового Православної церкви України, що в м. Одеса.

«Нехай ці ікони будуть захистом, покровом, охоронцями для кожного прикордонника, який виборює свободу у найгарячіших точках нашої країни. Кожен військовослужбовець, солдат в будь-яку хвилину зможе з любовʼю та вірою звернутись до цих святих, аби отримати Божу благодать та заступництво. Нехай ці святині послужать справжнім щитом для найціннішого, що є в кожного з нас – життя, і всі прикордонники, які звертатимуться до них, отримують янголів-охоронців, що даватимуть неймовірну силу до Перемоги. Тож нехай прикордонники, як ті славетні козаки-характерники наводять жах на всіх ворогів, а ті з криком та острахом втікають із нашої священної землі», –промовив Владика Афанасій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси