Щирі дитячі емоції і подяка за захист

НАЗАД
21 грудня 2023 12:26

Днями військовослужбовці 23 загону Морської охорони завітали до одного з освітніх закладів міста Білгород-Дністровський.

Школярі щиро привітали морських прикордонників й з цікавістю і захопленням слухали їхні розповіді про військові будні та особливості морської служби. Згодом із задоволенням спілкувалися з військовослужбовцями та задавали безліч несподіваних і зовсім не дитячих запитань.

Бурхливі емоції учнів викликала демонстрація військового спорядження. Бажаючи відчути себе в ролі прикордонників, діти залюбки приміряли екіпірування на собі. Й висловлювали бажання у майбутньому вступати у вищі військові навчальні заклади і також стати справжніми захисниками України.

«Військові такі гарні та сильні, вони нас захищають! Вони прийшли в нашу школу, розповіли про свою службу, ще й навіть дали поміряти каски та бронежилети – це просто супер! Тепер розумію, що носити такі на собі цілий день – не просто», – поділився враженнями один з школярів.

«Як швидко й рано подорослішали наші діти. Все, про що вони нас запитували, пов'язано з війною. Від цих запитань серце розривається на шматки. Малеча не повинна жити у жахіттях війни. Тому ми робимо все можливе і неможливе, щоб вигнати окупанта з нашої землі, щоб наші діти не прокидались від вибухів, не бігли посеред занять в укриття, а жили в мирній Україні», – каже прикордонник Володимир.

Школярі довго не відпускали прикордонників, робили селфі на згадку, дякували їм за захист та можливість вчитися й висловлювали щирі побажання і просто тримали в теплих обіймах…

Направду, такі щирі дитячі емоції «заряджають» та додають хисту й стверджують нас у спільній меті – будь-що перемогти ворога та забезпечити усім наступним поколінням мирне майбутнє!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси