«Щира подяка всім, хто саме зараз зі зброєю в руках здобуває Перемогу!»

НАЗАД
06 липня 2024 11:27

У гості до військовослужбовців Чопського прикордонного загону завітали виконавці славнозвісного українського гурту «Без обмежень».

Насамперед на зустріч із зірками запросили прикордонників, які брали участь у відсічі військової агресії росіян, поранених, а також членів родин військовослужбовців, які загинули або зникли безвісти під час виконання бойових завдань.

Фронтмен гурту Сергій Танчинець висловив глибоку вдячність воїнам-прикордонникам за їхній внесок у Перемогу: «Сьогодні ми виконуємо наші пісні для Героїв – усіх вас, хто невтомно та самовіддано відвойовує свободу та незалежність для нашої країни. Честь і слава вам, прикордонники! Безмежна шана усім тим, хто поклав життя за Україну. Щира подяка тим, хто саме зараз зі зброєю в руках здобуває Перемогу!"

Концертний виступ завершили одним із найвідоміших хітів гурту – піснею «Героям». Як зазначили виконавці, цю пісню вони присвячують кожному із присутніх у залі.

На знак подяки керівник Чопського прикордонного загону Василь Вітровчак вручив творчому колективу гурту «Без обмежень» пам’ятні відзнаки та подарував відомчі сувеніри. Проводжали зірок під гучні оплески.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси