Шахрая з Азербайджану та викрадену «Toyota» викрили охоронці кордону

НАЗАД
20 жовтня 2017 10:38

Учора ввечері в аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів авіарейсу «Стамбул-Київ» на громадянина Азербайджану спрацювала міжнародна база даних Інтерполу.

Учора ввечері в аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів авіарейсу «Стамбул-Київ» на громадянина Азербайджану спрацювала міжнародна база даних Інтерполу. Як з’ясували прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», 62-річний іноземець знаходився у міжнародному розшуку з метою арешту для притягнення до кримінальної відповідальності за шахрайство.

А прикордонники Чернігівського загону в пункті пропуску «Сеньківка» виявили автомобіль «Toyota», який знаходився в міжнародному розшуку. Транспортним засобом наш співвітчизник прямував до України. Під час перевірки транспортного засобу 2016 року випуску української реєстрації спрацювала база даних Інтерполу. Правоохоронці встановили, що автомобіль був викрадений  на території України.

По двох випадках повідомлено чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Громадянина Азербайджану та викрадений автомобіль передано до Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси