Сергій Дейнеко: «У нас є нація та бойовий дух, який допоможе здолати ворога»

НАЗАД
08 червня 2022 12:08

Голова Державної прикордонної служби України побував у підрозділах відомства, які виконують бойові завдання на передовій на сході України.

В ході візиту керівник ДПСУ представив військовослужбовцям нового начальника оперативно-військового управління. Ним став полковник Юрій Петрів, який до цього обіймав посаду начальника Луганського прикордонного загону.

Окрім цього, Сергій Дейнеко разом з начальником Східного регіонального управління Валерієм Вавринюком поспілкувалися з військовослужбовцями про ситуацію на фронті та її розвиток, забезпечення та умови перебування. Вони наголосили на злагодженості дій прикордонних підрозділів з підрозділами Збройних Сил України, що дозволяє ефективно давати відсіч діям ворога.

«У нас є те, чого немає у ворога – у нас є наша нація та бойовий дух, який допоможе здолати ворога. Ми обов’язково повернемо наші території, що окупував агресор. Я не маю сумніву – перемога буде за нами», - сказав Голова ДПСУ.

Також Голова відомства подякував «зеленим беретам» за мужність, професіоналізм та стійкість і вручив прикордонникам відзнаки Міністерства внутрішніх справ та Державної прикордонної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси