Сергій Дейнеко: Прикордонник – наша найбільша цінність. Ми маємо дбати про кожного, адже з охоронця кордону починається держава

НАЗАД
24 липня 2020 15:00

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко з робочою поїздкою перебуває на сході України. В межах Луганської та Донецької областей він перевірить готовність прикордонних підрозділів, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Зокрема керівник прикордонного відомства вже відвідав Луганський  прикордонний загін ім. Героя України полковника Євгенія Пікуса.

Сергій Дейнеко зазначив, що російська агресія не полишає нагадувати про себе систематичними обстрілами позицій об’єднаних сил як з важкого озброєння, так і стрілецької зброї.

«Служба в контрольних пунктах в’їзду-виїзду чи на визначених позиціях вимагає від прикордонників подвійної уваги та зосередженості. Одна з найважливіших задач, які виконують військовослужбовці відомства, полягає у  забезпеченні безпеки громадян, які перетинають лінію розмежування», - наголосив він.

Перебуваючи на ділянці загону Голова ДПСУ побував в прикордонній комендатурі «Щастя» та відділі прикордонної служби «Станично-Луганське 2», що неподалік лінії розмежування.

У місті Щастя керівник відомства оглянув будівлю, де базуватимуться прикордонники, та окреслив обсяг задач для облаштування. Ходу облаштування службових приміщень Сергій Дейнеко приділив увагу і на відділі прикордонної служби.

«Прикордонник – наша найбільша цінність. Ми маємо дбати про кожного, адже з охоронця кордону починається держава. Тому головна наша задача створити всі необхідні умови насамперед для безпечного, а потім – комфортного несення служби і, звісно, побуту», - зауважив Сергій Дейнеко.

Згодом у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» керівник Держприкордонслужби зустрівся з представниками ССМ ОБСЄ, органів місцевого самоврядування та керівниками структурних підрозділів, персонал яких бере участь у забезпеченні пропуску осіб через лінію розмежування. Учасники зустрічі обговорили питання підвищення комфорту, безпекової складової та дотримання карантинних обмежень під час здійснення пропускних операцій.

Із завершенням візиту Сергій Дейнеко разом із начальником Східного регіонального управління полковником Валерієм Вавринюком та начальником Луганського прикордонного загону полковником Юрієм Петрівим поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам та хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих під час російсько-окупаційної збройної агресії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси