Сергій Дейнеко: Прикордонні підрозділи героїчно б’ються на лінії фронту та захищають наш державний кордон

НАЗАД
08 квiтня 2024 10:37

Голова ДПСУ працював в прикордонних підрозділах на Харківщині на кордоні з росією та в зоні бойових дій на Бахмутському і Новопавлівському напрямках.

З керівниками на місцях він детально обговорив обстановку, яка складається в зоні відповідальності кожного з підрозділів. Також окрема увага приділялася взаємодії з усіма складовими Сил оборони України для ефективного знищення противника.

Сергій Дейнеко побував на позиціях Харківського прикордонного загону, бригад Гвардії наступу «Помста» і «Сталевий кордон» та комендатури швидкого реагування Волинського загону.

«Війна одна для всіх – не має війни для Збройних Сил чи прикордонної служби. Ми єдина країна – і ми єдині Сили оборони та захищаємо Україну разом. Прикордонні підрозділи героїчно б’ються на лінії фронту та захищають наш державний кордон. Прикордонники – справжні воїни, які на рівні з іншими українськими захисниками роблять неоціненний вклад для нашої свободи. Про відвагу прикордонників знає сьогодні вся країна», - зазначив Сергій Дейнеко.

На лінії фронту військовослужбовці відмічали, що ворог продовжує проводити штурмові дії, зокрема і з залученням техніки, здійснює масовані обстріли, проте українські захисники дають гідну відповідь окупантам. В той же час на кордоні з росією на даний час не відмічається нарощення ворогом своїх сил, однак країна-терорист не припиняє обстріли української території.

У ході роботи акцентувалася увага на комплексному застосуванні прикордонниками ударних безпілотних систем різних типів, захисті від ворожих дронів засобами РЕБ, підготовці особового складу.

Також Голова ДПСУ перевірив як тривають роботи з нарощення інженерно-фортифікаційних споруд для посилення оборонних можностей.

Керівник прикордонного відомства подякував захисникам та захисницям за їх роботу та стійкість і вручив відзнаки.

«Від себе особисто, від Міністра внутрішніх справ, від Президента України щиро дякую Вам за те, що ви робите, те як ви бороните Україну», – сказав Сергій Дейнеко.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси