Сергій Дейнеко перевірив виконання завдань прикордонниками на харківському напрямку

НАЗАД
06 травня 2022 15:32

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко побував на позиціях прикордонників на харківському напрямку.

Він особисто ознайомився з забезпеченням і умовами перебування охоронців кордону, які разом з побратимами всіх Сил оборони захищають нашу країну.

Очільник прикордонного відомства також заслухав доповіді керівництва Східного регіонального управління щодо обстановки, яка складається на ділянках органів охорони державного кордону.

Окрім цього, він вкотре наголосив на своїй вимозі безпеки особового складу та належно облаштованих позиціях, що береже життя військовослужбовцям.

Під час роботи у прикордонних підрозділах Сергій Дейнеко детально вивчив ситуацію на передовій, відкрито спілкувався з військовослужбовцями про необхідні потреби в забезпеченні, в тому числі озброєнням і технікою тощо.

Він відмітив, що українські захисники добре розуміють необхідність Перемоги над ворогом.

Прикордонники спільно з іншими воїнами роблять все можливе, щоб вигнати ворога з української землі, а Україна повернулася до мирного життя.

Окремо він наголосив, що всі захисники та захисниці згуртовані і самовіддано б’ють загарбників, які розв’язали війну на нашій землі.

Сергій Дейнеко подякував кожному за мужність і захист країни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси