Сергій Дейнеко: «Ми йдемо вперед. Україна, попри всі випробування, продовжує свій невпинний визвольний шлях – шлях до Перемоги над окупантами»

НАЗАД
08 липня 2023 09:13

500 Саме стільки днів наша сильна країна не припиняє боротися в повномасштабній війні, яку розв’язала росія, і не зупиняється у своєму захисті.

За цей час український народ пережив багато. Всі ми добре знаємо ціну, яку вже довелося заплатити кожному українцю. Проте ми не опустили руки, адже розуміємо, за що воюємо – за наше майбутнє, за мир, незалежність, свободу і наших дітей.

Ми йдемо вперед. Україна, попри всі випробування, продовжує свій невпинний визвольний шлях – шлях до Перемоги над окупантами.

Наші Сили оборони, до яких входять і прикордонники, неймовірною мужністю стримують просування російських загарбників у районах, де ведуться активні бойові дії. Ми нищили і далі будемо знищувати ворога зменшуючи його потенціал, що дає нам змогу успішно вести не лише оборонні, а й наступальні дії. Нині вже ворог на напрямках, де цього дозволяє ситуація на полі бою, відчуває «гостинність» і завзятість українських воїнів.

Ми вдячні партнерам і тим, хто підтримує Україну за те що не залишили нас наодинці з агресором, який є ворогом свободі і демократичним цінностям, за розуміння наших потреб. Адже спільна безпека – це свідомість світу до недопущення терору, ядерного шантажу та інших дій проти людства.

Я дякую кожному прикордоннику, який зі зброєю в руках боронить країну, тим, хто посилює наші північний та південний напрямки, хто забезпечує безпеку кордону на інших ділянках, хто здійснює оформлення громадян під час заходів прикордонного контролю.

Завдяки спільним зусиллям кожного ми стали сильнішими. Нам вже вдалося звільнити частину наших територій і ми зробимо все, щоб вся Україна стала вільною по нашому міжнародно визнаному кордону. Знищили велику кількість окупантів та їх техніки і продовжуємо це робити, відновлюємо зруйноване, створюємо міцні коаліції, забезпечуємо зернові коридори… Прикордонники також ведуть постійну роботу з посилення підрозділів, зокрема переозброєння на сучасні зразки, перш за все це засоби боротьби з бронетехнікою і авіацією ворога, артилерійське озброєння та наші технічні спроможності.

І ми ніколи не забудемо тих, хто поклав життя протидіючи звірствам росії. Світла пам’ять всім воїнам і жертвам російського терору. Помстимося за кожного.

Наша визвольна боротьба за незалежність і нашу ідентичність триває.

Разом ПЕРЕМОЖЕМО!

СЛАВА УКРАЇНІ І ВСЬОМУ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси