Сергій Дейнеко: Ми повинні викорінити таке поняття як «контрабандна діяльність на державному кордоні»

НАЗАД
26 червня 2019 15:15

Сьогодні, 26 червня, відбулось урочисте відкриття відділу прикордонної служби «Рені» Ізмаїльського прикордонного загону.

Після капітальної реконструкції відділу на ньому було збудовано 22 квартири, з них - 2 трикімнатні, 12 двокімнатних та 8 однокімнатних, ключі від яких вручив сім’ям прикордонників Голова Державної прикордонної служби України полковник Сергій Дейнеко.

Очільник прикордонного відомства спільно з керівниками Південного регіонального управління Держприкордонслужби та Ізмаїльського загону, представниками обласної та районної влади привітали охоронців кордону з новосіллям, побажали їм затишку у домівках і наснаги на благо служіння Україні.

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко під час свого виступу перед персоналом відомства сказав:

«Сьогодні є позиція українського суспільства, яка вимагає, щоб у нашій державі, а прикордонне відомство, теж є частинкою цієї держави, відбулися кардинальні зміни. Нам з вами доручена не проста задача. Ми повинні взагалі викорінити таке поняття як «контрабандна діяльність на державному кордоні». Нам треба наповнювати грошима державний бюджет, створити чесні умови для конкуренції українських виробників товарів і послуг. Не можна грабувати державу. Пограбована держава – це низька заробітна плата, це не належне грошове забезпечення, у вас, в першу чергу».

Крім того, очільник прикордонного відомства зауважив, що грошове забезпечення у ДПСУ відстає від Збройних сил, від Національної гвардії, і довів персоналу, що нині він робить все для того, аби подолати цю несправедливість, аби виконати зобов’язання держави перед персоналом прикордонного відомства. Адже для її вирішення на даний момент не вистачає близько 1 млрд гривень.

Сергій Дейнеко також висловив сподівання, що часи, коли відбувалася якась корупційна діяльність відійшли в минуле. І, навівши приклад нещодавнього затримання прикордонником Чернівецького загону у пункті пропуску «Порубне» великої партії сигарет, повідомив, що його буде заохочено премією у розмірі 30 тисяч гривень, та закликав усіх бути чесними, бо «чесним бути вигідно!». 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси