Сергій Дейнеко: «Хай рік новий дає нам сил і витримки на подальшу боротьбу!»

НАЗАД
31 грудня 2023 15:01

Голова Державної прикордонної служби України привітав захисників і всіх українців з прийдешнім Новим роком!

«Настає Новий рік. Час, з яким кожен завжди асоціює нові мрії, нові сподівання на краще, нові найпотаємніші бажання!» – написав на своїй сторінці у Facebook очільник прикордонного відомства.

«Проте для всіх українців найголовнішими бажаннями залишаються Перемога та Мир. Перемога над кривавим агресором та Мир для миролюбного Українського народу.

Ми продовжуємо робити для цього все можливе і ми не припинимо боротися за нашу свободу, незалежність, наших людей, територіальну цілісність, наші міста та села.

Українці здолали багато труднощів, але роботи ще залишається також багато. Однак я переконаний – ми зможемо все! Спільними зусиллями, з єдиним бажанням і в єдності ми здолаємо цей шлях.

За нашу наполегливість та стійкість нас поважають і палко підтримують народи багатьох країн світу. Ми щиро вдячні партнерам за це.

На захисті рідної Землі вся країна, кожен українець, зі зброєю чи без, кожен, хто бореться.

Я щиро вдячний прикордонникам – своїм підлеглим, своїм побратимам та посестрам. Хлопці та дівчата, я пишаюсь Вами! Ви мужньо захищаєте нашу країну в Складі сил оборони та разом з іншими українськими захисниками продовжуєте ламати плани окупантів. Ви проявляєте неабияку мужність на лінії фронту під час відбиття ворожих атак та звільнення територій. Я постійно бачу Вашу стійкість і бажання очистити Україну від окупантів. Ви укріплюєте та бережете кордон нашої держави на всіх напрямках й водночас продовжуєте битися.

Шановні бойові друзі! Шановні українці!

Залишаймося гідними синами та доньками Героїчного Українського народу. Вічна шана і слава Героям та всім людям, чиї життя обірвала розв’язана росією війна.

Хай рік новий дає нам сил і витримки на подальшу боротьбу, здійснить мрії та принесе довгоочікувану Перемогу України над загарбниками.

З Новим роком, Україно!»

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси