Сергій ДЕЙНЕКО: «дієвий контроль у сфері зовнішньоекономічної діяльності – важлива складова безпеки країни, особливо в умовах сьогодення»

НАЗАД
25 червня 2022 15:46

З нагоди Дня митника України Голова Державної прикордонної служби України привітав працівників митниці на своїй сторінці у Facebook.

Захист інтересів держави і громадян, а також дієвий контроль у сфері зовнішньоекономічної діяльності – важлива складова безпеки країни, особливо в умовах сьогодення.

«Щодня з цими викликами успішно справляються працівники митниці, у яких сьогодні професійне свято. Я щиро вітаю колег», – написав очільник прикордонного відомства.

Прикордонники, як ніхто, бачать Вашу роботу, адже ми разом пліч-о-пліч на кордоні – на варті безпеки.

Бажаю Вам витримки, життєвої енергії, благополуччя та миру!

Хочу відмітити, що нині Державна митна служба продовжує впевнено розвиватися і, як будь-який інститут нашої держави, проходить шлях випробування. Проте, не зважаючи ні на що, Ви надійно стоїте на захисті економічних кордонів країни, ефективно справляєтеся з новими викликами під час оформлення громадян і транспорту. Завдяки Вам в Україну безперебійно надходять дуже важливі гуманітарні та інші вантажі.

З Днем митника України!

Слава Україні!!!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси