Сергій Дейнеко: Держприкордонслужба проводить комплекс дій щодо забезпечення високого рівня прикордонної безпеки

НАЗАД
26 липня 2019 15:16

Сьогодні, 26 липня, за участі керівників органів МВС відбулась селекторна нарада.

Сьогодні, 26 липня, за участі керівників органів МВС відбулась селекторна нарада, на якій підбито проміжні підсумки з виконання завдань по забезпеченню законності та правопорядку під час дострокових виборів до Верховної Ради України. Дії кожного підрозділу та кожного керівника будуть оцінені після офіційного оголошення результатів виборів під час підведення остаточних підсумків.

На нараді також були визначені завдання по забезпеченню правопорядку під час масових заходів 27 та 28 липня, присвячених річниці Хрещення Київської Русі-України.

«Продовжується потужна робота щодо забезпечення публічної безпеки у всіх регіонах України. Завтра і післязавтра у столиці проводитимуться масштабні публічні заходи у зв’язку з 1031-ю річницею Хрещення Київської Русі-України. Це богослужіння і хода, у якій візьме участь велика кількість вірян зі всіх областей України. 27 та 28 липня відбудуться богослужіння та хода. Ми прогнозуємо від 15 до 20 тисяч вірян, які будуть з’їжджатися зі всіх областей. Наша принципова позиція – це безпека під час виїзду та проведення масових заходів» - сказав Сергій Яровий.

У свою чергу Голова Державної прикордонної служби України заявив, що Держприкордонслужба проводить комплекс дій щодо забезпечення високого рівня прикордонної безпеки та зменшення загроз військового характеру.

«В цілому на сьогодні ситуація стабільна, державний кордон охороняється в посиленому варіанті. На час проведення масових заходів додатково плануємо максимальне залучення наявних сил та засобів для контролю рейсових автобусів та іншого транспорту, що прибуватиме на контрольовану нами територію. Посилено охорону режимних об’єктів, військових містечок» - сказав Сергій Дейнеко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси