Серед пилососів та прального порошку знайшли 15 айпадів, а 5 тисяч пачок сигарет у сховках авто і потяга

НАЗАД
16 сiчня 2014 12:16

Один із українців, який повертався із Польщі, запакував в автомобіль «Рено»  15 планшетів марки «Apple». Айпади житель міста Новояворівськ приховав під капо

Учора в пункті пропуску «Краківець», що на Львівщині, прикордонники спільно з митниками виявили приховані в автомобілях товари. Один із українців, який повертався із Польщі, запакував в автомобіль «Рено»  15 планшетів марки «Apple». Айпади житель міста Новояворівськ приховав під капотом автомобіля та у багажному відділенні в упаковках з пральним порошком та пилососами. 

Також в цьому пункті пропуску, в ході огляду автівки «Опель», якою слідував до Польщі українець, було виявлено майже 3 тисячі пачок сигарет.  Житель міста Львова сховав сигарети під заднім сидінням, декоративною обшивкою передніх дверей, багажного відділення та в робочих колесах автомобіля.

Ще один сховок виявили у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону та працівники митниці. Із міжстельового простору  поїзда, що прямував із Києва до Варшави, працівники пункту пропуску дістали майже 2,4 тисячі пачок сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси