Серед персоналу Харківського прикордонного загону виявили зловживання службовим становищем

НАЗАД
15 вересня 2015 12:47

Зловживання службовим становищем серед персоналу відомства виявили офіцери внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби у пункті пропуску «Гоптівка», що на українсько-російському

Зловживання службовим становищем серед персоналу відомства виявили офіцери внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби у пункті пропуску «Гоптівка», що на українсько-російському кордоні.  

Під час раптової перевірки зміни прикордонних нарядів правоохоронці виявили, що біля виїзного шлагбауму, в порушення вимог Технологічної схеми пропуску осіб, транспортних засобів та вантажів, знаходиться особистий автомобіль «Toyota Camry» одного із прикордонників відділу  «Дергачі».  

Військовослужбовець, помітивши групу, яка проводила перевірку, намагався по смузі зустрічного руху, без проходження усіх видів контролю, здійснити прорив цим автомобілем за межі пункту пропуску через виїзний шлагбаум.

На вимогу офіцерів повернути автомобіль у пункт пропуску «Гоптівка» для проведення прикордонно-митного контролю, прикордонник відповів категоричною відмовою, пояснюючи, що цей автомобіль йому не належить.

Про дане правопорушення складено документи, які направили   військовому прокурору Харківського гарнізону. На місце події були також    викликані представники міліції. В ході проведення слідчих дій в  автомобілі  виявили 25 860 російських рублів, 3150 гривень, 50 доларів США та 3 мобільні  телефони. 

Наразі інформація про наявні ознаки протиправних дій внесена до ЄРДР. Триває перевірка правоохоронних органів. Державна прикордонна служба наголошує, що і в подальшому вживатиме усіх заходів задля зниження рівня корупції серед персоналу та профілактики незаконних дій. 

 

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси