Секторальна технічна підтримка для Державної прикордонної служби України буде скоригована

НАЗАД
29 липня 2014 16:44

Під час зустрічі відбувся обмін думками щодо ситуації на українсько-російському кордоні та були окреслені напрями подальшої співпраці з прикордонних питань. 

В Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася зустріч директора Міжнародно-правового департаменту генерал-лейтенанта Олександра Мельникова з директором Генерального директорату з питань Росії, Східного партнерства, Центральної Азії, регіонального співробітництва та ОБСЄ Європейської Служби Зовнішньої Дії пана Гуннара Віганда.

Під час зустрічі відбувся обмін думками щодо ситуації на українсько-російському кордоні та були окреслені напрями подальшої співпраці з прикордонних питань. Пан Гуннар Віганд запевнив у повній підтримці України в цій непростій ситуації, яка склалася на сході України, та відзначив, що прикордонники проявили себе як добре підготовлені фахівці не тільки під час здійснення управління кордонами, а й під час протидії викликам, які виникли останнім часом.

Також він повідомив, що найближчим часом секторальна технічна підтримка від ЄС для Державної прикордонної служби України буде скоригована з врахуванням сьогоднішніх проблем на кордоні.

Крім того українську сторону було поінформовано про те, що незабаром почне роботу місія ЄС з питань проведення реформ у правоохоронній системі України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси