Рух через деякі пункти пропуску в Донецькій області та на кордоні з Молдовою залишається ускладненим

НАЗАД
31 сiчня 2014 16:05

На більшості ділянок державного кордону України  спостерігається понижена температура повітря, великі пориви вітру та утворення снігових заметів. Відмічається й щоденне зменшення пасажиро-транспор

На більшості ділянок державного кордону України  спостерігається понижена температура повітря, великі пориви вітру та утворення снігових заметів. Саме тому ускладнюється рух транспортних засобів через деякі пункти пропуску, переважно в Донецькій області та на кордоні з Молдовою. Відмічається й щоденне зменшення пасажиро-транспортного потоку. Так, за минулу добу кордон перетнуло 153 тисячі осіб та 41 тисяча транспортних засобів.

В даний час через складні погодні умови ускладнено рух транспортних засобів через пункти пропуску «Маринівка», «Ульянівське», що в Донецькій області, та на українсько-молдовській ділянці кордону, зокрема в пунктах пропуску «Грабарівка», «Студена», «Домниця», «Федосіївка», «Дубове», «Павлівка»,  «Йосипівка», «Великоплоське», «Слов’яносербка», «Лісне», «Староказаче», «Серпневе», «Нові Трояни», «Залізничне», «Табаки», «Виноградівка», «Долинське».

Вчора припинялося оформлення транспортних засобів у пункті пропуску «Успенка» (Донецька область) у зв’язку з наявністю снігових заметів та відсутності під’їзних шляхів до російського пункту пропуску «Матвєєв-Курган».

На ділянці Могилів-Подільського загону не працюючими залишаються пункти пропуску «Цекинівка – паром», «Цекинівка – човен», «Велика Кісниця – човен», «Ямпіль-пором».

Усім подорожуючим рекомендується по південній ділянці кордон перетинати у пунктах пропуску «Маяки - Паланка», «Кучурган - Первомайск».

У зв’язку з несприятливими погодними умовами та сильним вітром у Керченській протоці продовжується скасування виходи порому з пункту пропуску «Крим» до порту «Кавказ». Також в аеропорту Сімферополя було відмінено виліт декількох рейсів.

Решта пунктів пропуску на інших ділянках кордону на сьогоднішній день працюють у штатному режимі, проте на певних ділянках можливе погіршення погодних умов та значні опади снігу.

Державна прикордонна служба України звертається до громадян, які планують перетинати кордон ретельно готуватися до подорожі, а у разі можливості утриматися від поїздок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси