Румун запакував в усі колеса автівки, в порожнинах 4-х дверцят авто майже 1200 пачок сигарет

НАЗАД
20 вересня 2016 11:45

Учора після обіду прикордонники Чернівецького загону спільно із представниками фіскальної служби у пункті пропуску «Порубне» виявили партію сигарет, що були приховані в іномарці.

Учора після обіду прикордонники Чернівецького загону спільно із представниками фіскальної служби у пункті пропуску «Порубне» виявили партію сигарет, що були приховані в автомобілі «Фольксваген Пассат». Переправити тютюнову продукцію до сусідньої країни намагався громадянин Румунії, однак  на автомобіль спрацював службовий собака, натренований на пошук тютюнових виробів.

В ході подальшого поглибленого огляду транспортного засобу в усіх колесах автівки, в порожнинах 4-х дверцят та в порожнині спинки заднього  сидіння було виявлено майже 1200 пачок сигарет різних марок.

Транспортний засіб, який оцінено у 40 тисяч гривень, та куриво на суму у понад 17 тисяч гривень було вилучено. На 27-річного громадянина Румунії, який керував «Фольксвагеном», складено протокол про порушення митних правил.

Також протягом минулої доби було виявлено ще у 4 випадках приховані в авто сигарети. Зокрема, 90 пачок перевозив ще один румун, який також прямував через пункт пропуску «Порубне». Ще у трьох випадках були виявлені 660 пачок сигарет у пунктах пропуску «Рава-Руська»,  «Угринів» та «Смільниця», що на кордоні з Польщею. У трьох випадках із п’яти вилучено  засоби контрабанди   - автомобілі «Фольксваген», «Форд» та «Ауді».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси