Розвиток системи аналізу ризиків у Держприкордонслужбі не зупиняється на досягнутому

НАЗАД
11 травня 2016 08:37

У  Києві у рамках спільного з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні проекту міжнародно-технічної допомоги викладачами Національної академії Держприкордонслужби проводиться т

У  Києві у рамках спільного з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні проекту міжнародно-технічної допомоги «Розробка системи кримінального аналізу та аналізу ризиків, сумісної з Стандартами ЄС, в структурах правоохоронних органів України, які протидіють злочинам, що пов’язані з торгівлею людьми» викладачами Національної академії Держприкордонслужби проводиться тренінг з питань аналізу ризиків та кримінального аналізу для керівного складу структурних підрозділів Національної поліції України.

Варто нагадати, що у квітні в Національній академії Держприкордонслужби в рамках цього проекту вже проведено перші курси з питань аналізу ризиків та кримінального аналізу для співробітників Національної поліції. Попереду ще два потоки.

На сьогодні аналітична підтримка охорони кордону як в Європейському Союзі, так і в Україні займає ключову роль. Так склалося, що в Україні Держприкордонслужба чи не єдине відомство, яке фахово готує аналітиків. Це обумовлює інтерес до досвіду Держприкордонслужби у цій сфері

Розвиток системи аналізу ризиків в Держприкордонслужбі не зупиняється на досягнутому, і навчаючи інших колег, спеціалісти прикордонного відомства продовжують підвищувати і свій професійний рівень. Так, лише протягом квітня цього року аналітики Держприкордонслужби взяли участь у семи міжнародних та міждержавних заходах з аналізу загроз, підготовки персоналу, обміну досвідом та спільного формування аналітичних інструментів підходів та методів аналізу.

Запровадження практики спільної підготовки персоналу дає потужний поштовх для подальшого розвитку системи аналізу ризиків в інших правоохоронних органах України та створює ґрунтовні засади для спільної співпраці.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси