Розшукуваного злодія та викрадені три автомобілі виявлено на кордоні

НАЗАД
18 липня 2018 12:09

Кримінального злочинця та три іномарки, що знаходились у міжнародному розшуку виявили прикордонники Харківського та Херсонського загонів.

Учора до пункту пропуску «Плетенівка» пішки на вхід в Україну прибув наш співвітчизник 1995 року народження. Під час заходів контролю відносно чоловіка виконано доручення правоохоронних органів. Прикордонники Харківського загону встановили, що чоловік розшукується за грабіж. Злочинця передано Національній поліції.

Крім того, у пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники в двох випадках виявляли автомобілі, які розшукував Інтерпол. У першому випадку на виїзд з України виявлено автомобіль «BMW» 2010 року випуску під керуванням 34-річного громадянина Росії. Другий транспортний засіб «ZXAUTO» 2007 року випуску прибув під керуванням громадянина України 1975 року народження також на виїзд з України. Обидві автівки знаходилась в розшуку з 2018 року.

Ще одного викраденого «BMW» 2011 року випуску виявили в КПВВ «Каланчак» прикордонники Херсонського загону. Водій та пасажир, мешканці Криму, прямували на материкову частину України. Транспортний засіб перебуває у міжнародному розшуку з 2015 року.

Водіїв та іномарки передано Національній поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси