Розшукуваного українця та чотирьох громадян з недійсними документами затримали охоронці кордону

НАЗАД
05 березня 2018 09:54

Сьогодні в пункті пропуску «Жуляни» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час оформлення пасажирів рейсу «Лондон-Київ» затримали громадянина України 1984 року народження, який перебував у розшуку за ст. 286 ч. 1. Найближчим часом

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Жуляни» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час оформлення пасажирів рейсу «Лондон-Київ» затримали громадянина України 1984 року народження, який перебував у розшуку за ст. 286 ч. 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або  експлуатації транспорту особою,  яка керує транспортним засобом,  що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілеснеушкодження). Найближчим часом нашого співвітчизника буде передано представникам Нацполіції для подальших правових дій.

А минулої доби в міжнародному аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили двох іноземців, які подорожували з підробленими документами.

Так, під час оформлення пасажирів рейсу «Стамбул-Київ» прикордонники виявили у громадянин Туреччини 1990 року народження підроблену шенгенська візу Франції у закордонному паспорті. Зі слів іноземця, він мав намір згодом потягом дістатись до Словаччини. Наразі громадянину відмовлено у пропуску через державний кордон та заборонено в'їзд на територію України терміном на три роки.

А громадянин Марокко 1991 року народження намагався відлетіти рейсом «Київ – Брюссель», також з аеропорту «Бориспіль», з частково підробленою ID-карткою Бельгії. Особу вже повернуто зворотним рейсом.

Крім того, учора в аеропорту «Львів» прикордонники Львівського загону затримали громадянина Туреччини, який прибув рейсом зі Стамбулу з повністю підробленим паспортним документом громадянина Ізраїлю. До Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Іноземець очікує зворотного рейсу.

 Також в пункті пропуску «Велика Писарівка», що на українсько-російському кордоні,під час здійснення заходів контролю прикордонники Сумського загону виявили нашого співвітчизника з частково підробленим паспортним документом, а саме виправлено ім’я по батькові та місце народження. Українця та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України направлено до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси