Розпочався другий етап перевірки рівня професійної підготовки військовослужбовців Держприкордонслужби

НАЗАД
24 жовтня 2017 15:50

Як уже повідомлялося, нещодавно у Києві з метою визначення рівня професійності військовослужбовців Адміністрації Державної прикордонної служби України та підрозділів центрального підпорядкування пройшов перший етап перевірки практичних навичок і теоретичн

Як уже повідомлялося, нещодавно у Києві з метою визначення рівня професійності військовослужбовців Адміністрації Державної прикордонної служби України та підрозділів центрального підпорядкування пройшов перший етап перевірки практичних навичок і теоретичної підготовки.

Сьогодні, 24 жовтня 2017 року, на базі Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів Національної гвардії України, що у насаленому пункті Старе Бориспільського району, розпочався другий етап перевірки рівня професійної підготовки військовослужбовців Адміністрації прикордонного відомства, який буде тривати до 26 жовтня.  

На цьому етапі пройдуть заняття з навчально-бойової підготовки в польових умовах з виконанням спеціально-прикладної вправи стрільб «Стрільба з автомата та пістолета із-за укриття», зокрема вправи з АК-74 та пістолета ТТ. Під час занять також будуть проводитись тренування з тактико-спеціальної підготовки за темою «Дії військовослужбовця у складі підрозділу в умовах зустрічі з противником. Тактичні прийоми в ході ведення зустрічного бою».

Крім того, пройдуть заняття з екологічної безпеки державного кордону, зокрема виконання нормативів із захисту від зброї масового ураження.

Наприкінці занять буде проведено показове заняття з управління вогнем прикордонного підрозділу.

Підбиваючи підсумки першого дня другого етапу перевірки керівник занять заступник директора департаменту – начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності Департаменту особового складу Адміністрації Державної прикордонної служби України полковник Олег Фігура зауважив, що перевірка проходить на високому рівні, а офіцери Адміністрації показують високий рівень та відмінні результати. 

Наразі перевірка триває, попереду ще два дні навчань.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси