Розпочався черговий набір кандидатів до прикордонних підрозділів в рамках проєкту «Нове обличчя кордону»

НАЗАД
01 грудня 2021 14:20

Стартував черговий набір амбітних та вмотивованих людей, котрі бажають стати новим обличчям держави на кордоні.

Цього разу в рамках проєкту «Нове обличчя кордону» відбір кандидатів проводиться в підрозділи Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», «Одеса-аеропорт» та «Львів». 

Реєстрація анкет кандидатів до набору в прикордонні підрозділи відкрита 1 грудня та триватиме до 15 грудня 2021 року. Вона проходитиме через Систему реєстрації анкет та тестування кандидатів https://anketa.dpsu.gov.ua/

Процедура відбору розпочинається з подачі електронної анкети, яка приймається та обробляється автоматизованою системою без будь-якого стороннього втручання.

Тож запрошуємо чоловіків та жінок, які бажають охороняти кордон України, долучитися до проєкту та стати професіоналом своєї справи.

Звертаємо увагу кандидатів - кількість вакантних посад для цивільних кандидатів обмежена (ОКПП «Київ» - 15 посад, «Одеса-аеропорт» - 4 посади, «Львів» - 10 посад).

Нагадуємо, що конкурсний відбір проводиться як серед діючих військовослужбовців Державної прикордонної служби України (крім строкової служби), так і серед цивільної молоді. 

Також зазначимо, що дати проведення випробувань, у зв'язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України карантинних заходів, можуть бути перенесені.

Більше інформації щодо проєкту «Нове обличчя кордону» за посиланням: https://newface.dpsu.gov.ua/.

Якщо ви маєте додаткові запитання – звертайтеся до наших підрозділів комплектування https://dpsu.gov.ua/ua/kudi-zvertitisya/

 Нагадаємо, «Нове обличчя кордону» реалізується в Держприкодонслужбі за підтримки Посольства США та представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ), експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси