Розпочав роботу новообраний склад Громадської ради каденції 2021-2023 років

НАЗАД
15 березня 2021 10:53

12 березня 2021 року в Адміністрації Держприкордонслужби відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Адміністрації Державної прикордонної служби України на 2021-2023 роки.

На збори були запрошені Голова Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Дейнеко, заступник керівника відомства генерал-майор Сергій Сердюк та офіцери Адміністрації.

Голова Громадської ради Ігор Глова прозвітував про результати діяльності Громадської ради каденції 2019-2021 років, зосередивши увагу присутніх на тому, чого вдалося досягти раді за час роботи та з якими труднощами доводилося стикатись, в тому числі в умовах пандемії коронавірусу. У ході виступу він подякував керівництву Адміністрації Держприкордонслужби за дієву співпрацю, що склалася під час роботи Громадської ради.

Перед учасниками установчих зборів виступив Голова Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Дейнеко. Він розповів про головні напрямки діяльності відомства та проблемні питання сьогодення, які ще потребують вирішення. Також очільник Служби подякував за усі поради та пропозиції, що надходили та були важливими для Держприкордонслужби.

Новообраному складу Громадської ради Сергій Дейнеко побажав наснаги та висловив сподівання на підтримку і розуміння у подальшій роботі.

За значний внесок у розвиток громадянського суспільства, підтримку прикордонного відомства та відповідальну громадянську позицію відомчими відзнаками було заохочено членів Громадської ради при Адміністрації Державної прикордонної служби України каденції 2019-2021 років.

У результаті роботи установчих зборів було сформовано новий склад Громадської ради у кількості 24 представників громадських організацій. Головою Громадської ради переобрано Ігоря Глову.

Наразі Громадська рада при Адміністрації Державної прикордонної служби України терміном дії на 2021-2023 роки провела перше її засідання.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси