Російські найманці продовжують здійснювати обстріли дорожнього коридору поблизу «Мар’їнки»

НАЗАД
26 жовтня 2016 15:03

Сьогодні близько 14-ї години терористи здійснили черговий обстріл місцевості поблизу контрольного пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка». Цього разу вогонь вівся з АГС-17 з ферми, яка розташована в н.п. Олександрівка, що на непідконтрольній території.

Сьогодні близько 14-ї години терористи здійснили черговий обстріл місцевості поблизу контрольного пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка». Цього разу вогонь вівся з АГС-17 з ферми, яка розташована в н.п. Олександрівка, що на непідконтрольній території. Постріли розірвалися за 50 метрів від контрольного поста неподалік дорожнього полотна.

На той момент перед контрольним постом знаходилися громадяни, які перетинали лінію розмежування. Аби не допустити жертв та зберегти життя подорожуючих, було організовано евакуацію осіб на територію КПВВ. Постраждалих серед цивільних та прикордонників немає.

Нагадаємо, що вчора ввечері російсько-терористичні війська також здійснили обстріл в напрямку контрольного поста «Мар`їнка». Вогонь вівся зі стрілецької зброї з лісосмуги, що на околиці н.п. Олександрівка. У той час пропускні операції на цьому дорожньому коридорі уже не здійснювалися. Ніхто з українських захисників не постраждав.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси