Росіянин пропонував прикордонникам 5 тисяч рублів за пропуск азербайджанця

НАЗАД
07 липня 2016 15:14

Варто зазначити, що останнім часом спостерігається збільшення спроб пропонування неправомірної вигоди іноземцями. Загалом з початку 2016 року обліковано 350 відмов від неправомірної вигоди, з яких у 148 випадках хабар пропонували іноземці.

Державна прикордонна служба продовжує послідовно та наполегливо реалізовувати курс, направлений на очищення своїх лав від корупційних проявів. Зараз у відомстві триває операція «Чисті руки», мета якої викорінення проявів корупції серед персоналу.  Як результат, з кожним днем все більше фіксуються факти відмови від неправомірної вигоди, як від наших співвітчизників, так і від громадян інших країн. Черговий випадок, коли іноземці за хабар намагалися вирішити «питання» задокументували прикордонники Луганського загону.

Так, сьогодні в ході перевірки документів у пункті пропуску «Танюшівка» прикордонники виявили у громадянина Азербайджану підроблені дато-штампи одного з пунктів пропуску, що на Луганщині. Він прибув на вхід в Україну разом із громадянином Російської Федерації, який відразу запропонував 5 тисяч рублів РФ старшому прикордонного наряду за безперешкодний перетин кордону азербайджанця. На що співробітники Держприкордонслужби відповіли  категоричною відмовою.  Даний факт задокументовано та проінформовано компетентні органи.   

Варто зазначити, що останнім часом спостерігається збільшення спроб пропонування  неправомірної вигоди іноземцями. Загалом з початку  2016 року обліковано 350 відмов від неправомірної вигоди, з яких у 148 випадках хабар  пропонували іноземці.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси