Російські журналісти в черговий раз не змогли підтвердити мети своєї поїздки

НАЗАД
21 березня 2014 15:07

Державна прикордонна служба України виконує свої завдання відповідно до чинного законодавства та безпідставно не перешкоджає громадянам при перетині державного кордону.

Державна прикордонна служба України виконує свої завдання відповідно до чинного законодавства та безпідставно не перешкоджає громадянам при перетині державного кордону. Однак у разі виявлення порушень прикордонниками приймаються відповідні рішення про не пропуск іноземців або осіб без громадянства, при цьому не вирізняються політичні уподобання чи рід занять громадян.

Так, сьогодні вночі під час оформлення рейсу «Москва – Харків» в аеропорту Донецька прикордонники не пропустили 3 громадян Російської Федерації. У ході бесіди вони не змогли надати відомості щодо мети та місця перебування на території України. Згодом з'ясувалося, що вони є працівниками телеканалу «НТВ».

На цьому ж рейсі відмовили в пропуску ще одному громадянину Росії, який назвався журналістом франко-німецького каналу. Під час оформлення виявилося, що чоловік не має достатнього фінансового забезпечення для в'їзду в Україну.

Ще раз зазначаємо, що у разі надання неправдивих відомостей та недостатнього фінансового забезпечення для перебування на території України прикордонники мають право відмовити у перетині кордону іноземцю або особі без громадянства. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси