Росіянин втікав від прикордонників з джинсами та калошами

НАЗАД
09 вересня 2013 13:59

«УАЗ» без номерних знаків, який на великій швидкості рухався у бік Росії, правоохоронці помітили під час перевірки державного кордону. 

Жителя Ростовської області, який намагався перемістити до Росії товари народного споживання, затримали у минулі вихідні прикордонники відділу «Краснодон» Луганського загону.

«УАЗ» без номерних знаків, який на великій швидкості рухався у бік Росії, правоохоронці помітили під час перевірки державного кордону. На законні вимоги зупинитися водій не реагував. Затримати 42-річного громадянина Росії прикордонникам вдалось лише за допомогою засобу примусової зупинки транспортних засобів за 20 метрів від держрубежу, неподалік від українського населеного пункту Сєверний Краснодонського району. Згодом з’ясувалось, що  чоловік поспішав до суміжної держави з 16 коробками товару, який збирався реалізувати.

Джинси і калоші вартістю 80 тисяч гривень, що були в атівці, та автомобіль вартістю 17 тисяч гривень вилучили й передали працівникам митниці. Відносно затриманого росіянина складено протоколи адміністративного провадження. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси