Росіянин віз в Україну тонну свіжомороженої риби

НАЗАД
09 вересня 2013 14:14

Вчора на Луганщині прикордонники відділу «Краснодон» завадили спробі росіянина перевезти через кордон рибу. Його зупинили відразу як він незаконно перетнув кордон з Росії в Україну.<

Вчора на Луганщині прикордонники відділу «Краснодон» завадили спробі росіянина перевезти через кордон рибу. Його зупинили відразу як він незаконно перетнув кордон з Росії в Україну.

Про наміри 19-річного молодика охоронці кордону довідалися завчасно. Відразу на ймовірне місце порушення кордону були направлені додаткові прикордонні наряди. Вже за деякий час правоохоронці помітили як в на напрямку українського населеного пункту Нижня Герасимівка від російського Нижній Шеверьов рухається автомобіль «УАЗ». Як з'ясувалося росіянин віз в транспортному засобі без номерних знаків близько 1 тонни свіжомороженої риби. Наразі порушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності за незаконне перетинання кордону. Також окрім товару в нього вилучили й автівку, як засіб перевезення вантажу. Сума оцінки конфіскату сягнула майже 30 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси