Росіянин віз транзитом через Україну партію ножів

НАЗАД
04 червня 2015 11:47

У  пункті пропуску «Доманове» прикордонниками Луцького загону спільно з працівники митниці було припинено спробу незаконного переміщення мисливських ножів із Республік

У  пункті пропуску «Доманове» прикордонниками Луцького загону спільно з працівники митниці було припинено спробу незаконного переміщення мисливських ножів із Республіки Білорусь на в’їзд  в Україну.

Під час оформлення рейсового автобуса «Брест - Кам’янець-Подільський» прикордонний наряд звернув увагу на дуже знервовану поведінку одного з пасажирів. У ході подальшого контролю було встановлено, що у пасажира, а ним виявився 63-річний громадянин Російської Федерації, дорожня сумка доверху заповнена холодною зброєю. Всього чоловік перевозив 21 ніж.

Зі слів затриманого іноземця стало відомо, що нібито на прохання свого сина-підприємця він перевозив зразки мисливських ножів із Росії до Чехії для налагодження подальшого бізнесу з виготовлення та реалізації цієї продукції.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення за ст. 263 КК України внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси