Росіянин в паливному баку віз пістолет «Dessert Eagle» та 1000 набоїв

НАЗАД
25 лютого 2013 12:41

Пістолет марки «Dessert Eagle» та 1000 набоїв до нього виявили в пункті пропуску для міжнародного сполучення «Ягодин&raq

Пістолет марки «Dessert Eagle» та 1000 набоїв до нього виявили в пункті пропуску для міжнародного сполучення «Ягодин», що на Волині. Cпівробітники Держприкордонслужби натрапили на знахідку в ході посиленої перевірки автомобілів на предмет облаштування схованок та виявлення заборонених предметів.

Пістолет та набої віз громадянин Росії, який в’їжджав з Польщі. На автомобілі «Фольцваген Гольф» з австрійськими номерними знаками, для проходження оформлення він обрав смугу «зелений коридор». Проте прикордонники прийняли рішення ретельніше оглянути транспортний засіб 40-річного водія, про що було подано заявку представникам митниці. До спільного прикордонно-митного огляду залучили також службового собаку, натренованого на пошук зброї. Росіянин ретельно готувався до своєї поїздки, адже приховав небезпечне знаряддя в паливному баку. Виявили його лише за допомогою ендоскопу. Про знахідку відразу повідомили співробітників СБУ. Загалом з баку дістали 5 пластмасових банок з 1000 набоями 45 калібру та пістолет «Dessert Eagle», завернуті в поліетилен.

Наразі зброю й боєприпаси вилучено та встановлюються всі обставини правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси