Росіянин їхав автомоблем «Санг Йонг» по документах на «Мерседес», а українець на авто з підробленим кузовом

НАЗАД
18 травня 2016 11:51

На кордоні з Росією та Словаччиною прикордонники спільно з митниками виявили два автомобілі, які росіянин та українець намагались перемістити через кордон з порушеннями.

Учора на кордоні з Росією та Словаччиною прикордонники спільно з митниками виявили два автомобілі, які росіянин та українець намагались перемістити через кордон з порушеннями.

Громадянин Росії, який їхав в Україну через пункт пропуску «Катеринівка» автомобілем «Санг Йонг», надав для перевірки документи на автомобіль марки «Мерседес». Невідповідність прикордонники Сумського загону відразу помітили. На порушника було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП. Справу та транспортний засіб передано для з’ясування обставин представникам поліції у Сумській області.

А громадянин України їхав зі Словаччини автомобілем «БМВ» з підробленим номером кузова. Правопорушення виявили прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Ужгород». На порушника складено адміпротокол, матеріали  направлені в поліцію для подальшої перевірки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси