Родині загиблого прикордонника вручили державну нагороду

НАЗАД
01 червня 2024 09:02

Орден «За мужність» ІІІ ступеня вручили на Львівщині родині загиблого прикордонника старшого солдата Мельничука Володимира Васильовича.

Державну нагороду дружині Тетяні та синам загиблого Героя Андрію та Івану вручив заступник начальника Кінологічного навчального центру полковник Віктор Хрустальов.

Старший солдат Мельничук Володимир Васильович був військовослужбовцем Луганського прикордонного загону. Загинув 16 квітня 2022 року під час бойового зіткнення з противником на Лиманському напрямку.

Тоді у важкому бою зв'язок з Володимиром було втрачено, його вважали зниклим безвісти. І лише через півтора року після загибелі аналіз ДНК тіл із братської могили підтвердив, що один із військових – Володимир Мельничук.  Поховали прикордонника на місцевому кладовищі села Сілець, що на Львівщині, звідки він родом.

Указом Президента України за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено старшого солдата Мельничука Володимира Васильовича.

Світла пам’ять та вічна слава Герою-прикордоннику!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси