Родині загиблого прикордонника – оборонця Маріуполя, вручили нагороди

НАЗАД
09 грудня 2022 08:36

12 травня внаслідок масованого авіаудару російських окупантів по заводу «Азовсталь» загинув майор Максим Слободянюк.

Прикордонник з першого дня вторгнення став до оборони міста Маріуполь. В надважких умовах разом з побратимами героїчно тримав оборону «Азовсталі». Ворожий обстріл вакуумними бомбами обірвав життя Максима.

Керівництво Південного регіонального управління Держприкордонслужби та Вінницької військової обласної адміністрації вручили нагороди загиблого прикордонника його сім’ї.

«Надзвичайно дорогою ціною, кров’ю наших захисників, ми платимо за свою свободу. Ми вічно будемо пам’ятати, завдяки кому ми перемогли. Ми всі - одна велика прикордонна родина, і ви завжди можете розраховувати на нас», - звернувся до родини загиблого очільник Південного регіонального управління. 

У Максима залишилася дружина, маленький син, батьки та брат. Він назавжди залишився мужнім, непохитним, сталевим воїном, що до останнього подиху боронив місто біля моря.

Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного  суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, зразкове виконання службового обов’язку майор Максим Слободянюк нагороджений медаллю «Захисник Вітчизни» та орденом «За мужність» III ступені (посмертно).

Низький уклін та шана прикордоннику!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси