Ряди Одеського прикордонного загону поповнилися мобілізованими

НАЗАД
10 березня 2015 14:45

Напередодні вихідних в Одеському прикордонному загоні відбулись урочистості. Майже півсотні мобілізованих чоловіків склали Військову присягу на вірність Батьківщині.

Напередодні вихідних в Одеському прикордонному загоні відбулись урочистості. Майже півсотні мобілізованих чоловіків склали Військову присягу на вірність Батьківщині.

На стройовому плацу охоронців кордону привітали керівництво загону на чолі з тимчасово виконуючим обов’язки начальника загону підполковником Сергієм Лаврентьєвим, рідні та близькі.

- Складання Військової присяги – це завжди знаменна подія для кожного чоловіка. У житті не так багато святих клятв. Але клятва у вірності своїй Батьківщині споконвічно була для кожного воїна тим непорушним словом, ціна якому - більша за життя. Саме вам, продовжувати славні традиції батьків та дідів, охороняти мирний спокій українського народу. Будьте завжди вірними народу України!» - наголосив Сергій Лаврентьєв.

З важливою подією військовослужбовців також привітав заступник начальника Південного регіонального управління полковник Володимир Бондар.

- На жаль, на наш вік випала нелегка доля, бо нині країні потрібен справжній захист від ворога. Серед вас є молоді хлопці, які не мають військового досвіду, та ті, які раніше вже служили. Але сьогоднішній день об’єднав вас усіх, тепер ви військовослужбовці Державної прикордонної служби України, які присягнули на захист та вірність своїй країні. Бажаю, щоб всі ви гідно виконали свій обов’язок  та залишилися живими і здоровими! -  додав полковник Володимир Бондар.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси