Рідним загиблого прикордонника вручили державну нагороду

НАЗАД
23 серпня 2023 08:45

Орден «За мужність» ІІІ ступеня вручив учора в Славуті заступник ректора Національної академії Держприкордонслужби України полковник Павло Лисак батьку загиблого прикордонника штаб-сержанта Дениса Круця.

Денис Круць з самого початку повномасштабного вторгнення мужньо виконував завдання з оборони міста Маріуполь. У березні 2022 року ситуація в місті була складною. Денис разом із захисниками Маріуполя брав участь у вуличних боях з великою кількістю техніки та живої сили противника. На превеликий жаль, під час одного з таких боїв прикордонник отримав поранення, несумісні з життям. Тіло воїна вдалося повернути на малу батьківщину лише нещодавно.

Учора громада Славути, стоячи на колінах, проводила в останню путь відважного воїна. Попрощатися з Героєм та вшанувати пам'ять про нього прийшли близькі, рідні, друзі, побратими, зокрема й персонал Національної академії.

Указом Президента України, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій Присязі,  Дениса Круця було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Служба та бойовий шлях відважного прикордонника назавжди закарбовані в новій українській історії.

Вічна слава Героям, які полягли в боях за нашу вільну, незалежну Україну!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси