Рідним загиблих захисників Маріуполя вручили посмертні державні нагороди

НАЗАД
05 жовтня 2023 13:42

У Білгород – Дністровському вручили державні нагороди родинам полеглих моряків – прикордонників.

Нагороди родинам загиблих Героїв передав начальник Регіонального управління Морської охорони Державної прикордонної служби України контр-адмірал Олег Костур.

За особисту мужність та самовіддані дії, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі, указом Президента України від 19 червня 2023 року № 338 старшого матроса Максима Моцевика, старшого майстер-старшину Костянтина Доценка та старшину 2 статті Андрія Андрієвського посмертно нагороджено орденами за мужність III ступеня.

Максим Моцевик загинув 17 березня 2022 року, під час виконання бойового завдання з відбиття танкової атаки та недопущення прориву живої сили та техніки до Маріуполя.

6 квітня 2022 року, під час бойового зіткнення з переважаючими силами противника, Костянтин Доценко отримав поранення несумісні з життям.

Андрій Андрієвський загинув 14 квітня 2022 року, внаслідок танкової атаки ворога.

«Немає таких слів, які б могли втамувати горе рідних. Жодна нагорода не полегшить біль втрати батька, сина, чоловіка чи брата, але вона є ще одним свідченням мужності та відваги наших захисників, які віддали своє життя за майбутнє нашої держави та за кожного з нас. Імена наших незламних захисників, які віддали свої життя за Україну, навіки вписані в історію нашої держави», - звернувся до родин загиблих начальник Регіонального управління Морської охорони ДПСУ.

Вічна слава Героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси