Реєстрація анкет «Нового обличчя кордону» розпочалась. Бажаючі прийняти участь – не зволікайте!

НАЗАД
01 жовтня 2020 16:16

Відсьогодні розпочинається реєстрація анкет кандидатів третього набору 2020 року до прикордонних підрозділів в рамках проєкту «Нове обличчя кордону».

З 1 по 25 жовтня 2020 року буде здійснена реєстрація анкет кандидатів через Систему реєстрації анкет та тестування кандидатів https://anketa.dpsu.gov.ua/.

Звертаємо увагу кандидатів:

  • кількість вакантних посад обмежена. На відділі прикордонної служби «Краківець» Львівського загону – 15 посад для цивільних кандидатів. А до Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» та на відділ прикордонної служби «Рава-Руська» Львівського загону – здійснюється реєстрація анкет лише діючих офіцерів Держприкордонслужби.
  • дати проведення випробувань, у зв'язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України карантинних заходів, можуть бути змінені.

Процедура відбору розпочинається з подачі електронної анкети, яка приймається та обробляється автоматизованою системою.

Тож запрошуємо чоловіків та жінок, які бажають охороняти кордон України, долучитися до проєкту та стати професіоналом своєї справи.

Нагадаємо, що проєкт «Нове обличчя кордону» реалізується в Держприкодонслужбі за підтримки Посольства США та представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ), експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Зауважимо, що конкурсний відбір проводиться як серед діючих військовослужбовців Державної прикордонної служби України (крім строкової служби), так і серед цивільної молоді.

Більше інформації щодо проєкту «Нове обличчя кордону» за посиланням: https://newface.dpsu.gov.ua/.

З питаннями щодо проєкту «Нове обличчя кордону» можна звертатися до центрів комплектування Держприкордонслужби  https://dpsu.gov.ua/ua/kudi-zvertitisya/.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси