Разом з виявленим прикордонниками куривом вилучено два «Мерседеси» за 900 тисяч гривень

НАЗАД
30 червня 2017 12:46

Сьогодні через пункт пропуску «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною, одразу двоє українців на «Мерседесах Спрінтер» намагалися потайки перемістити через кордон контрабандне куриво.

Сьогодні через пункт пропуску «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною, одразу двоє українців на «Мерседесах Спрінтер» намагалися потайки перемістити через кордон контрабандне куриво. Цьому завадили прикордонники Мукачівського загону, які вивели їх автівки для додаткової перевірки спільно з митниками.

Так, о 7-й годині ранку в пункт пропуску прибув автомобіль «Мерседес», яким на виїзд з України прямував 27-річний українець. В ході перевірки прикордонники спільно з фіскалами виявили під обшивкою бокових стінок майже 950 пачок сигарет різних марок.

Вже за 1,5 години у цей же пункт пропуску прибув ще один автомобіль такої ж марки, за кермом якого був 37-річний громадянин України. В автівці, також під обшивкою бокових стінок, оглядова група знайшла 1050 пачок сигарет.

В обох випадках на правопорушників встановленим порядком складено протоколи. А горе-бізнесмени позбулись не тільки контрабандного тютюну, а й своїх автівок. Загальна сума вилученого сягає близько 900 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси